Over ons

Over Jobosales

Op zoek naar een salesjob? En wil je deze salesjob graag in de regio die bij je past? Kijk dan eens op Jobosales of er een geschikte job voor jou te vinden is. Bij Jobosales vind je een groot aanbod aan jobs en is de kans groot dat je een bedrijf vindt dat bij je past.

Jobosales is de schakel tussen werkzoekenden en werkgevers en wil er voor zorgen dat beide partijen als winnaar uit de bus komen. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van jobs op het gebied van sales en Retail marketing. Zo kan iedereen de geschikte job vinden die het beste bij hem of haar past. Onze website is eenvoudig te gebruiken, waardoor je snel de job zoekt die bij jou past of dicht bij jouw in de buurt is. Ook de werkgever kan snel en gericht te werk gaan op de site om te zoeken naar de geschikte persoon.

about-us2.jpg
about-us1.jpg

Tegenwoordig is het niet eenvoudig om nog een geschikte job te vinden die bij je past. Ook als werkgever zijnde is het niet eenvoudig om de geschikte kandidaat te vinden voor de job en vaak neemt dit ook veel tijd in beslag. Jobosales zorgt er echter voor dat het gehele proces voor zowel werknemer als werkgever soepel en efficiënt verloopt.

Voor werkzoekenden zijn een aantal zaken van belang zodat werkgevers jou snel kunnen vinden. Ten eerste is het belangrijk dat je een goed profiel van jezelf schetst, zodat wij gericht op zoek kunnen gaan naar jobs die bij jou profiel passen. Zo kan je regelmatig mails met jobs ontvangen die interessant voor jou kunnen zijn. Door je cv online te plaatsen kunnen werkgevers zien wat jij in huis hebt en kunnen zij contact met je opnemen. Verder kan je gebruiken maken van de zoekgeschiedenis, voor het terug vinden van informatie. Doordat Jobosales goed geïntegreerd is met social media wordt de kans nog groter dat je snel een geschikte job zal vinden. Zo vindt je de nodige tips omtrent solliciteren en voorbeelden van hoe je een cv en motivatiebrief moet opstellen.

Bij Jobosales kan je eenvoudig een job plaatsen. Na het plaatsen van de job worden direct meer dan 600.000 geïnteresseerde werkzoekenden bereikt. Door dat grote bereik is de kans groot dat je snel een geschikte kandidaat voor de job vindt. Jobosales heeft altijd een vast aanspreekpunt voor je zodat er altijd maatwerk geleverd kan worden. Zo heb je direct inzicht in resultaten, kan er een analyse gedaan worden en kan er daar waar nodig bijgestuurd worden.