Job plaatsen op Jobosales

Job plaatsen op Jobosales

Jobosales streeft ernaar dat u de juiste kandidaat vindt voor de juiste job. Om snel een geschikte kandidaat te vinden plaatst u, uw job op onze website waar meer dan 70.000 jobzoekers op actief zijn.

Jobosales zoekt specifiek

Jobosales wil er altijd voor zorgen dat u de juiste kandidaat vindt voor de gevraagde job. Zo worden er diverse marketingacties gehouden om te zorgen voor een instroom van kwalitatief goede kandidaten. Verder wordt er geïnvesteerd in campagnes op het internet, waarbij specifiek gezocht wordt op onze en uw doelgroep. Daarnaast maken wij ook nog gebruik van specifieke vacaturesites en partnerships om zo specifieke doelgroepen te bereiken.

Sociale media zorgt voor groot bereik

Jobs die worden geplaatst op Jobosales blijven voor minstens dertig dagen online staan. Tijdens deze eerste dertig dagen wordt de job waar het om gaat flink gepromoot. Zo wordt gebruik gemaakt van relevante kanalen, sociale media en partnersites. Een dag na plaatsing van de job wordt deze advertentie ook nog eens naar 655.000 abonnees gestuurd en op de applicatie van de smartphones gezet. Zo weet u zeker dat uw job een groot bereik heeft en goed onder de aandacht komt.

In controle blijven

Jobosales vindt dat uw bedrijf altijd in controle moet zijn, aangezien u weet wat de behoefte is en weet wat er nodig is. Daarom heeft u als bedrijf zijnde gedurende 7 dagen per week en 24 uur per dag toegang tot uw persoonlijke dossier op onze website. Zo kan u altijd uw resultaten volgen en uw campagne bijsturen waar dat nodig is door bijvoorbeeld de criteria of de tekst aan te passen.

Automatisering voor groter bereik

Bent u nog niet tevreden met het bereik van uw job dan kunt ervoor kiezen om dit groter te maken. Dan kunt u gebruik maken van extern URL, dat wil zeggen een gebruiksvriendelijk systeem tussen uw eigen websitesysteem en de database van Jobosales. Zo zorgt u ervoor dat u binnen enkele seconden na plaatsen van de job een nog groter bereikt haalt.

Plaats job

Plaats uw vacature direct online op Jobosales voor € 499 euro.